хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Нові породи собак!


Портфейлер. Собака з натуральної шкіри (у результаті еволюції портфейлери із шкірзамінника вимерли - розсохлися та потріскалися).


Російська самогонча (російська хортиця бухаунд). Виведена не для полювання, а просто - по полях побігати, поспівати. Здатна за версту занюхати молодого перваку. Застосовується також для пошуку пляшок і хазяїнів, сплячих на неосяжних сибірських просторах. Незамінна на полюванні, риболовлі, у лазні, гаражі. Відрізняється від більшості інших порід червоним носом і величезними мішками під очима. Поважає господаря. Невибаглива - де нажереться, там і спить.

Секонд-хаунд. Практичний і недорогий собака для кожного дня. За своє досить довге життя змінює, як правило, декількох хазяїнів.

Эстоонський гоончак. Виведена, щоб заганяти поранених черепах і равликів. Команди хазяїна виконує дуже ретельно, щоправда, через 20-30 хвилин після подачі. Дуже любить дітей із затримкою розумового розвитку.

Почеширський тер'єр. Цих собак використовують в основному для розведення комах (бліх, кліщів і т.п.) у домашніх умовах.

Карликовий кобеліно (неаполітайка). Виведений з ряду італійських собак за погане поводження. Призначений тільки для в'язання. По зовнішньому вигляді нагадує чи то кролика, чи то швейну машинку – не розбереш. Десять сантиметрів у холці, п'ять сантиметрів у жопці.

Товста борза (нова російська трипала хортиця). Дуже швидко ходить (швидкість до 5(!) км/год) на короткі відстані. Володіє добре розвитою задишкою. Чудово упріває. Іноді носить у зубах кредитні картки господаря.

Московська ледьжива. Недавно розсекречена порода, спеціально виведена для генеральних секретарів і деяких президентів.

Горе-спаніель. Невдала порода, результат п'яного в'язання російсьго бухаунда з кішкою. Виведена на спір. Одне вухо коротше іншого на 5-7 см, необрізаний хвіст - прямий як ціпок, обрізаний - загинається коротким гачком, як свинячий хвостик. Надбрівні дуги - десь на потилиці. Список дефектів і недоробок можна продовжувати нескінченно.

Чихуа-чинехуа (українська хуа). Відрізняється характерним гавкотом, любов'ю до сала і ненавистю до московської ледьживої.

Стой-тер'єр. Вартовий собака. Гавкає людським голосом, причому перший раз – у повітря, а другий - на поразку.

Пудельман (таки-тер'єр). Перепитує команди. Довго торгується. Любить рибу і курку. У раціон варто включати дещо більше води, ніж іншим собакам.

Барсеттер (прибамбассет). Электроповідок. Автопідйомна нога. Тонованная шерсть. Після 10 км пробігу вимагає заміни коврика.

Брандспойнтер (московська пожежна). Забарвлення - яскраво-червоне. Хвіст нагадує скручений пожежний шланг. Дуже швидко, з виттям, бігає. Може задирати ногу на рівень другого поверху.

Масадав. Був виведений помилково як сторожовий собака, насправді ж годиться лише для охорони бочок із квашеною капустою. Має приплющену знизу морду, схильний до пролежнів. Буває злісний, якщо не виспиться. Любить, коли йому приносять каву в підстилку.

Хаудуюдог. Дуже добродушний собака, постійно начебто посміхається. Намагається в усьому догодити хазяїну, тому що боїться втратити місце.

Індійська слонова хортиця. Виведена за допомогою в'язки слона і собаки (продавалися квитки!!!). Може цілий день тягати палку ковбаси вагою по 200 кг і не утомлюватися.

Американський хот-дог. Дуже красивий собака - витягнуте тіло, що закінчується по обидва боки сосископодібними хвостом і головою. Поширює по квартирі чудовий запах.

Цербернар. Дуже добрий (у душі) собака, призначений для виховання дітей. При цьому свої щенята ростуть нехлюями і матусіними щенятами.

Соккер-спаніель. Виведена англійськими футбольними селекціонерами. Особливість екстер'єру - на лапах маються "гетри", кінчики лап схожі на бутси (пазурі нагадують шипи). Все тіло собаки покрите чорними і білими плямами. Атакує стороннього ззаду, б'є по ногах, хапає зубами за труси, майку.
7

Коментарі

Гість: Urus-Scheitan

14.04.13, 22:31

Спасибі, розсмішив!

    24.04.13, 22:41

      Гість: Pamadka*

      35.04.13, 10:12

        45.04.13, 16:29

          58.04.13, 09:24