хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Держава є — держави нема

 От я недавно цікаву думку прочитав. Все в нас в Україні є: народ, нація, влада. А от держави нема. Бо та влада робить що собі хоче, а про державу не дбає. Люди вмирають, а нікому діла до того нема, їх вбивати почали, а їм все одно по барабану. Якщо так розібратися то держава ж це певне утворення, яке має чіткі функції. А у нас що виходить. Президент ніби і є, ніби й укази видає, але потім відміняє і ніхто нічого не виконує. В нас ніби й Верховна рада є, але її і нема. Чи є? Я тут вже навіть не знаю що писати, направду. Вона також якісь постанови видає, але їх також ніхто не виконує. В нас і Кабінет міністрів є, але саме він нічого і не виконує з того, що приймає Верховна Рада та Президент, а робить що йому заманеться. І як він один вважає за потрібне, повірте про народ там зовсім ніхто не думає, про націю я взагалі не кажу. Більше того в нас і суди є. І ще більше туди звертається сила-силенна громадян, але ніц вони не вирішують по справедливості. Тому питаю — а що ми маємо? А ніц не маємо, бо як дбаємо, так і маємо. Скоро зовсім весело стане в такій загальні атмосфері безкарності і незрозумілості, всі почнуть робити що їм заманеться, спочатку переходити вулиці в недозволених місцях, потім давити тих пішоходів, які переходять, потім грабувати магазини, силою захоплювати підприємства, пошту, телеграф, бо відповідальності ж може і не бути, раз за все інше не було. А ви як гадаєте, що нас чекає?

38

Коментарі

121.06.07, 13:13

Виставлена оцінка -2:

не люблю националистов

    221.06.07, 13:16

    Все до того і йде! З поконвіку в Україні на 3 козаків було 2 отамани! За 500 років нічого не змінилося. Якби хоч до керма ставали благородні патріоти держави... А таких чи нема вже, чи їх, як і в радянські часи, виривають на корню, при народженні?

      321.06.07, 13:19Відповідь на 1 від barbarossa

      Ти різницю між націоналістами та патріотами розумієш? Чи аби що ляпнути?

        421.06.07, 13:21Відповідь на 1 від barbarossa

        -2, согласна...

          521.06.07, 13:25

          Конкретизуйте, де ви тут вбачаєте провокацію?

            621.06.07, 13:40

            Полит-срач? Зачтём позжее...

              721.06.07, 13:43

              Ну то вважайте, що ви на провокацію й попались. Я також за освітою журналіст. Чому ви в кожному підозрюєте, якусь корисливу ціль і так примітивно мислите? Якось вперто небажаючи переходити на українську мову, хоча декларуєте, що це не створює для вас проблем. Держава мусить знайти вихід. А через псевдогромадян, вона цього зробити не може, то можливо варто менше дивитись на деффачек, а більше думати про власне майбутнє, але вам цього не зрозуміти.

                821.06.07, 13:59

                Ты прав! К чему мы катимся????!!!

                  921.06.07, 14:28

                  Ми тут дискутуємо на теми націонаілзму та національної держави. Ніхто інчого на державному рівні вводити не збирається, нащастя для вас. Але, якщо звернутися до досвіду інших країн, що всі так люблять робити, то можна спостерігати, що ті громадяни, які, приміром, не складають іспит зі знання державної мови, не можуть працювати на керівних посадах. В Казахстані, навіть не казах за національністю не може таких посад займати. В можете дивитися на кого завгодно, але не можете пропонувати цього іншим, бо звідки ви знаєте...
                  Я так і написав "власне майбутнє"

                    1021.06.07, 14:36

                    2.


                    Мы друг друга прекрасно понимаем. И поверь мне те, кто говорит по-русски, и те, кто говорит по-украински, не враги друг другу.


                    [Государство в первую очередь НЕ ДОЛЖНО МЕШАТЬ. А излишняя украинизация порой мешает. Более того, за некоторыми пунктами в этом вопросе скрывается простое желание властей срубить побольше денег. В казну или в собственный карман в виде взяток, не важно.

                    Хто ж вас українізовує так? І чому ви важаєте, що це забагато? Як це не важливо в держскарбницю чи у власну кишеню? Ви щось зовсім не про те говорите. Я ВАС НЕ РОЗУМІЮ в цьому сенсі. А ворогувати з огляду на мову це, знаєте, занадто, а от за/проти ідеологій, які ховаються за мовними питаннями - це інша справа.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна