хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

І знову про комунізм

Нє, ну мене точно звинуватять у нелюбові до комунізму. Казав мені один знайомий нещодавно: “Юрку, і дались тобі ті комуністи!” Але, дбаючи про Вашу, шановні читачі, поінформованість не можу оминути наступну інформацію.

На тому тижні в Рівному зібралося засідання прес-клубу. Темою стало звернення до Президента України від громадських організацій Рівненщини з вимогою скасувати діяльність КПУ в Україні та заборонити комуністичну ідеологію, як таку. Отак то, шановні! Виявляється багато кому комуністична ідеологія заважає. Воно то і зрозуміло, зважаючи на те, що українці так і не отримали відповідної сатисфакції за злочини комуністичного режиму, а сьогодні ще й мусять терпіти постулати Леніна-Сталіна, які на них ллються разом з іншими інформаційними потоками. Чого варті той же голодомор, репресовані таланти, розстріляне відродження? А нічого не варті, ніхто за них відповідати не хоче. А комуністи існують. Бути їм чи не бути, вирішувати саме вам, бо те звернення зщалишається відкритим для підписів. До слова, його вже підписали 15 громадський організацій, політичних партій та ВНЗ Рівного. Серед них: соціально-християнська партія України, Європейський молодіжний центр РОГО , представники УНА УНСО, ВО “Свобода”, товариство “Просвіта”.А ви як вважаєте треба комуністи Україні?
32

Коментарі

114.06.07, 10:00

Пусть себе живут, только не навязывают никому свои идеи. Тыхэнько себе так.... незаметно для окружающих

    214.06.07, 10:00

    Правильно! Надо заодно и католицизм запретить. И скасувать! Море невинных жертв, "ведьм" перебили, пережгли. Дж.Бруно, Галилей, инквизиция, крестовые походы.
    Также надо запретить партии национал-социалистского толку, потому как был гитлеризм. Еще надо запретить партии, которые мешают запрещать партии. И карать, карать, карать!

      314.06.07, 10:14Відповідь на 1 від Andy_Sc

      А за злочини хто відповість?

        анонім

        414.06.07, 10:22

        Виставлена оцінка -2:

        Патамучто палитика ЗАЕ%?%ЛА!!!!

          edikkk

          514.06.07, 10:30Відповідь на 2 від CKB

          Правильно! Надо заодно и католицизм запретить. И скасувать! Море невинных жертв, "ведьм" перебили, пережгли. Дж.Бруно, Галилей, инквизиция, крестовые походы.
          Также надо запретить партии национал-социалистского толку, потому как был гитлеризм. Еще надо запретить партии, которые мешают запрещать партии. И карать, карать, карать!
          В газавые камиры их.

            edikkk

            614.06.07, 10:37

            Коммунизм это утопия (ксожалению)
            Афтара несмущяет, что мнргие талантливые люди в нее верили?
            Смущает: человек человеку друг товарищ и брат?
            Или от каждого поспособности и каждому попотребности.
            Не коммунизм виноват. Люди.

              714.06.07, 10:39Відповідь на 4 від анонім

              Але ви від неї нікуди не дінетеся, Ви ще не знаєте, у нас тут висловлюються виключно нормативною лексикою, не дозволяється навіть три крапки з натяком. Тому просив би бути толерантним.

                814.06.07, 10:42Відповідь на 3 від burevij

                А за злочини хто відповість?кто совершает преступления, тот за них и отвечает так или иначе - само существование (жизнь, природа, бог...) их "наказывает". Нас судьями никто не назначал, а тем более - палачами. А если кто-то собирается взять на себя эту роль, то он ничем не отличается от тех преступников, которых собрался судить

                  914.06.07, 10:45Відповідь на 6 від edikkk

                  Та ні комунізм же сам по собі це - утопія, тому і він винен. А те що багато талановитих людей повірили в цю ідеологію зовсім не робить їм честі, тому що вони зрештою і діяли з огляду на ідеологію. А людина дюдині лруг це викривлене комуністичне гасло, якщо ви це маєте на увазі, насправді цього не було, бо тоді як же голодомори та репресії. Так саме не було реально забрати у всіх і всім роздати. А були злочини комунізму. От я й питаю що з ними робити?

                    1014.06.07, 10:48Відповідь на 9 від burevij

                    Зачекайте, а ГІтлера хто засудив, а Хусейна, а Піночета, а Мілошевича. Ви шо пропонуєте вбивцям безкарно ходити вулицями? Це можливо тільки за часів комунізму, які дехто збирається повернути.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      13
                      попередня
                      наступна