хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Персони-нонсенси

От і не пускають наших громадян до Російської Федерації. І що головне не пускають без видимих на те причин. Я щось не пам’ятаю, щоб пан Жулинський вирізнявся якоюсь особливою критикою всього російського, або дозволяв собі заяви аналогічні Жиріновському, Затуліну чи Дугіну. Російська Федерацція, бачите вирішила нам відімстити, бо ми не пустили на свою територію вище згаданих діячів. Але якщо добре згадати, то в приватних справах воини все ж приїжджали. На похорони Кушнарьова, відвідати рідних, які у них чомусь живуть в Україні. От і наш пан Жулинський вирішив відпочити в Петербурзі, сходити, знаєте, в Ермітаж. Але не судилося раднику Президента, не цього разу. Нема толерантності з боку наших сусідів.
31

Коментарі

17.06.07, 14:59

Росія і толерантність - понятя не сумісні. не може вона, крім того, позбутися комплексу "старшого брата". Те що не пускають радника Президента на територію Росії, ніби-то дружнього нам сусіда: факт, який багато чого стаивть на свої місця. І це далеко не перший такий випад з боку північного сусіда.

    27.06.07, 15:35

      Гість: Svitozar

      37.06.07, 22:35

      Я то теж східних сусідів недолюблююю, але здається це вже вплітання москофобії у велику політику. Думаєте Жулинського не могли не пустити з якихось більш конкретних причин ніж національні. Скоріше були розборки у фінансах, або банально комусь у Росії заважав... Політики теж люди, хоч і недолюдки в більшості

        48.06.07, 12:58

        Продовження теми: Міністр зовнішніх справ РФ запропонував українському колезі відмовитись взагалі від практики оголошення персон нонграта. Тобто, тепер будемо слухати російських шовівністів на своїй території.

          59.06.07, 16:44Відповідь на 4 від burevij

          Продовження теми: Міністр зовнішніх справ РФ запропонував українському колезі відмовитись взагалі від практики оголошення персон нонграта. Тобто, тепер будемо слухати російських шовівністів на своїй території.Мені здається, ви мало телевізор дивитесь, особливо «Свободу Слова» на ICTV, якщо вважаєте, що до цих пір ми їх тут не слухали.

          Або, скажімо, ОРТ, або НТВ, або, як це не прикро, ТРК «Україна»

            611.06.07, 10:00Відповідь на 5 від bobbie

            Та я не дивлюсь "Свободу слова" взагалі. Саме з цих причин. Я мав на увазі, що вони вільно зможуть виступати на громадських заходах, мітингах і.т.д. Своїм писаним красномовством впливаючи на Східну Україну, що поглибить протистояння між Сходом І Заходом. А ОРТ та НТВ все ж російські канали, і вони на весь світ транслюють шовіністичні ідеї. В цьму плані ми нічим зарадити не можемо, окрім як запропонувати українцям альтернативний продукт. А ТРК "Україна" це - дійсно прикро, але чого від них чекати.

              726.06.07, 00:53

              Справа в тому, що росіяни ведуть міжнародну політику за принципам "сам дурак". Це і є їх велика національна ідея. Нещодавно я з одним росіянином дискутував з приводу демонтажу всім відомого таллінського памя`тника. Я зауважив, що загально відомою є інформація про те, що в декількох регіонах Росіїї приблизно в той самий час було демонтовано три чи чотири пам`ятникі (теж солдатам другої світової). Причому, один було просто зарито в землю, і на його місці прокладено шосе! І все узгоджено з місцевою владою. І жоден (!) російський "патріот" не розпочав з цього приводу свої волання. На що той мені відпові приблизно таке: "Наші памятнікі - что хотім, то і дєлаєм. А у ніх должни стоять, потому что ми іх визволялі от захватчіков!"
              Так про що можна говорити з тими людьми, скажіть будь-ласка?

                830.06.07, 23:57Відповідь на 7 від Дух

                в такому дусі - ані про що...абидна...

                  99.08.07, 12:24Відповідь на 8 від Мить

                  А чого ж вам так "абидна" за нашого Духа?

                    1015.08.07, 00:00Відповідь на 9 від burevij

                    перепрошую, не зрозумів репліки...))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна