Вид:
короткий
повний

Мир кино

Людина-факел стане Капітаном Америкою


Після довгих оглядин і проб студія Marvel нарешті знайшла свого героя. Головну роль в екранізації класичного коміксу зіграє Кріс Еванс, Людина-факел з «Фантастичної четвірки».

На минулих вихідних студія Marvel запропонувала Евансу цю роль, але було невідомо, чи погодиться актор. Справа в тому, що відповідно до контракту, виконавець ролі капітана Америки автоматично підписує контракт на дев'ять фільмів, але при цьому за першу картину отримує скромний гонорар у 300 000 доларів.

Нагадаємо, що зараз відбувається кастинг на роль подружки Капітана - Пеггі Картер. У числі претенденток - Кіра Найтлі, Емілі Блант та Еліс Ів.

Відомо також, що влітку Кріс Еванс приступає до зйомок в романтичній комедії «Який твій номер?». І поки невідомо як він поєднає обидва проекти, адже зйомки «Капітана Америки» теж заплановані на літо.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                          

Дженніфер Еністон: «Жовта преса відволікає від роботи»


«Жовта преса відволікає від роботи» - призналася актриса Дженніфер Еністон в інтерв'ю напередодні прем'єри комедії «Полювання на колишню». Зірка серіалу «Друзі» жалкує про те, що читачам таблоїдів набагато цікавіше її особисте життя, а ніж фільми, в яких вона знімається. «Це майже як ще одна робота, на яку ти не наймалась - розповіла Еністон. – Як мильна опера, де тобі дали роль проти твоєї волі».

У романтичній комедії «Полювання на колишню» вона грає кримінального репортера на ім'я Ніколь Херлі. Героїня Еністон виявляє, що на неї полюють відразу двоє: мафіозі, якому не сподобалися її газетні статті, і колишній чоловік, найманий пристав, який повинен доставити її в зал суду. Колишнього чоловіка грає Джерард Батлер – і жовта преса вже повна чуток про романтичний зв'язок між виконавцями головних ролей.

В українських кінотеатрах фільм виходить в цей четвер, 18 березня.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                     

«Аліса» залишилась в країні чудес на другий тиждень

Прем'єра нового фільму Пола Грінграсса не змогла посунути «Алісу в Країні чудес» з першого місця в американському боксі-офісі. На другий тиждень прокату в США фільм Тіма Бартона заробив $62,7 мільйона та залишився на першій сходинці, випередивши «Зелену зону».

Всього за два тижні прокату стрічка за мотивами книжок Люіса Керролла зібрала в світовому прокаті $429,6 мільйона доларів. Завдяки «Алісі» цей рік обіцяє стати для американської кіноіндустрії рекордним: сумарні збори за перші три місяці перевищили торішні збори січня-березня на 9 відсотків.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

Альфонсо Куарон знайшов заміну Анджеліні Джолі


Роберт Дауні мол.
веде переговори з Warner Bros. і Legendary Pictures щодо головної партії в 3D-фантастичному трилері Альфонсо Куарона «Gravity».

Дауні зіграє лідера екіпажу, що знаходиться на віддаленій від Землі космічній станції, на якій стався технічний збій. У момент аварії він і його колега-жінка перебували у відкритому космосі, що і врятувало їх від загибелі на відміну від іншої групи.

Раніше повідомлялося, що головну роль у фільмі зіграє Анджеліна Джолі, яка покинула заради нього бекмамбетівський «Особливо небезпечний 2». Пізніше з'ясувалося, що і в «Gravity» Джолі не затрималась більше ніж на пару днів пліток, і буде грати в новій екранізації Бретта Істона Елліса «Золотий суїцид».

Зйомки фільму під чітким контролем Warner Bros. / Legendary мають стартувати раннім літом, до того, як Роберт Дауні мол. займеться сіквелом «Шерлока Холмса».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                    

«Оскар 2010»: підсумки

«Аватар» Джеймса Кемерона не отримав жодної головної нагороди - призи за кращу режисуру і найкращий фільм дісталися фільму Кетрін Бігелоу «Повелитель бурі».

Фільм Бігелоу був визнаний кращим і отримав 6 статуеток, включаючи особистий «Оскар» для Кетрін, яка стала першою жінкою в історії, що удостоїлася такої честі. «Аватару» довелося задовольнятися нагородами за кращу роботу художника, кращі спецефекти і кращу операторську роботу.

Повний список лауреатів виглядає так:

Кращий актор другого плану: Крістоф ВальцБезславні виродки»)

Кращий анімаційний фільм: «Вперед і вгору»

Краща оригінальна пісня: The Weary Kind («Божевільне серце», муз. І лір. Ті-Боун Бернетта і Райана Бінгхем)

Найкращий оригінальний сценарій: «Повелитель бурі» (Марк Боел)

Кращий короткометражний анімаційний фільм: «Логорама»

Кращий документальний фільм (короткий метр): «Музика Пруденс»

Кращий короткометражний фільм: «Нові орендарі»

Кращий грим: Барні Бурман, Мінді Хол і Джоел Харлоу («Зоряний шлях»)

Кращий адаптований сценарій: «Тужся» (Джеффрі Флетчер)

Краща актриса другого плану: Мо'Нік («Тужся»)

Краща робота художника-постановника: Рік Картер, Роберт Стромберг і Кім Сінклер («Аватар»)

Кращий дизайн костюмів: Сенді Пауелл («Молода Вікторія»)

Кращий звуковий монтаж: Пол Н.Дж. Оттоссон («Повелитель бурі»)

Кращий звук: Пол Н.Дж. Оттоссон і Рей Беккетт («Повелитель бурі»)

Краща операторська робота: Мауро Фіоре («Аватар»)

Кращий оригінальний саундтрек: Майкл Джьяккіно («Вперед і вгору»)

Кращі візуальні ефекти: Джо Леттер, Стівен Розенбаум, Річард Бенхам та Ендрю Р. Джонс («Аватар»)

Кращий документальний фільм: «Затока»

Кращий монтаж: Боб Муравськи і Кріс Інніс («Повелитель бурі»)

Кращий фільм іноземною мовою: «Таємниця в її очах»

Кращий актор: Джефф БріджесБожевільне серце»)

Краща актриса: Сандра БаллокНевидима сторона»)

Кращий режисер-постановник: Кетрін БігелоуПовелитель бурі»)

Кращий фільм: «Повелитель бурі»

Нагадаємо, що 82-а церемонія вручення «Оскарів» відбулася в Лос-Анджелесі. Її ведучими були Стів Мартін і Алек Болдуїн.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

Джонні Депп і Ванесса Параді уперше знімуться разом


Джонні Депп
і Ванесса Параді після дванадцяти років цивільного шлюбу зважилися попрацювати разом над романтичною драмою Лассе Халльстрема «Мій американський коханець».

Параді зіграє знамениту французьку письменницю, філософа й ідеолога фемінізму Сімону де Бовуар, а Депп зіграє її коханця - американського письменника Нельсона Алгрена, який, як каже Джонні, «був справжнім мачо».

Після закінчення зйомок у «Туристі» Джонні Депп приступить до роботи над четвертим фільмом із серії «Пірати Карибського моря». Зйомки «Мого американського коханця» планується почати в 2011 році.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                    

Анджеліна Джолі хоче зіграти у Даррена Аронофські


Анджеліна Джолі
веде переговори з режисером Дарреном Аронофські про участь в екранізації роману Рона Раша «Серена». Сценарист Кріс Кайл ( «Олександр», «К-19») вже закінчив з адаптацією.

Дія роману Рона Раша «Серена» розвивається в 1929 році. Головні герої - молодята Джордж і Серена Пімбертон відправляються з Бостона в гори Північної Кароліни, де планують створити велику компанію з переробки лісоматеріалу. На відміну від Серени, Джордж вже встиг пожити в тих місцях і навіть нагуляв позашлюбного сина. Але жінка теж швидко освоюється в дикій природі, керуючи підрядами, полюючи на гримучих змій і навіть, одного разу, рятуючи життя власного чоловіка. Пімбертони тривалий час є повноправними володарями своєї імперії, поки Серена не дізнається, що безплідна. Вона вирішує вбити сина Джорджа…

Судячи з усього, Анджеліна настільки захоплена історією Серени, що готова проігнорувати космічний трилер Альфонсо Куарона «Гравітація», анонсований минулого тижня. Цікаво, що участь Джолі в «Гравітації» було піднесено як свого роду заміна зйомок в «Особливо небезпечний 2», від яких актриса відмовилася.

На Universal все ще сподіваються запустити сіквел бойовика «Особливо небезпечний» все з тим же Тімуром Бекмамбетовим біля керма - нехай навіть і без Анджеліни.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                       

"Трансформери" вирушають до Москви

Судячи з твердження офіційного сайту Майкла Бея основні сцени кінострічки режисер має намір зняти саме в Москві і Чикаго. Більше жодних подробиць поки що немає. У фільм знову повернутися Меган Фокс і Шайа ЛаБаф.

Paramount Pictures бачить картину в 3D, хоч Майкл Бей неодноразово протестував проти цієї технології.

Прем'єра сіквела в Америці відбудеться 1 липня 2011 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

«Американський пиріг» чекає перезавантаження


На студії Universal готуються перезапустити знакову для кінця дев'яностих - початку нульових комедію «Американський пиріг». Для цього найняті сценаристи фільму «Гарольд і Кумар йдуть у відрив» Джон Харвітц і Хейден Шлоссберг.

Поки що проект називається «Американський пиріг 4». Як стверджує видання LA Times, це буде не чергове продовження, а повноцінне перезавантаження, причому, за участю деяких акторів, які знімалися в оригінальних картинах.

Під слоганом «Американський пиріг представляє» було знято чотири комедії, жодна з яких не демонструвалася в широкому прокаті. Новий фільм повинен по ідеї піти за «Американським весіллям», що вийшов в 2003 році.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                            

Аманда Сейфрід зіграє Червону шапочку


Журналісти Los Angeles Times почули про те, що Аманда Сейфрід є найбільш вірогідною кандидаткою на головну роль у картині «Girl With the Red Riding Hood» - похмурої готичної версії казки про Червону Шапочку. Ставити фільм збирається Кетрін ХардвікСутінки»).

Сценарій до готичної «Червоної шапочки» написав Девід Джонсон, який раніше придумав «Дитя темряви». В основу сценарію лягла історія про перевертня і любовний трикутник. Втім, якісь інші деталі поки невідомі, хоча, як пише Los Angeles Times, сценарій удостоївся найвищих оцінок з боку голлівудських «знакових фігур».

Продюсирує картину Леонардо ДіКапріо через свою фірму Appian Way. Дати початку зйомок і прем'єри поки що не визначені.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.