хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Джеймс Франко зіграє знаменитого порнографа

Режисери драми «Крик», в якій Джеймс Франко грав головну роль, збираються знімати історію життя порноактриси Лінди Лавлейс. Головна роль у цій картині запропонована Кейт Хадсон.

Другий аналогічний проект призначався для Ліндсей Лохан, проте в ході підготовки фільму вона була замінена Малін Акерман. Фільм буде знімати Меттью Вайлдер, а в основі стоїть біографія Лавлейс, написана нею самою у співпраці з Майком МакГреді.

Джеймс Франко зіграє Чака Трейнора, знаменитого порнографа і за сумісництвом чоловіка головної героїні «Глибокого горла» Лінди Лавлейс. Вважається, що саме Трейнор є ініціатором створення знаменитого тепер фільму, який вивів порнографію з підпілля і перетворив на процвітаючу індустрію. З розповідей Лінди відомо, що чоловік змушував її займатися проституцією, погрожуючи зброєю. Завдяки йому вона потрапила у світ порнографії, причому Лінда неодноразово робила спроби втекти від Чака.

З часом Лавлейс вдалося вирватися з чіпких лап свого чоловіка і зав'язати з порноіндустрією. Вона повернула собі справжнє прізвище - Борман - і подала до суду на Трейнора.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

2

Коментарі