хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

хто фінансує "Свободу" Тягнибока?

хто фінансує "Свободу" Тягнибока?  - відповідачі (за вироком суду)!

...в співтоваристві трохи вже піднімали цю тему.
наштовхнулась на інтерв"ю в УТ пана Тягнибока, де є відповідь на деякі "тривожні" питання.
інша справа - чи вірити. хоча на мою думку, пояснення Тягнибока схожі на правду.
голова ВО "Свобода" стверджує, що в об"єднання фінансові ресурси надходять після перемог в судах, через створення економічної ради, у зв"язку з фінансуванням представниками малого і середнього бізнесу:


Нашими спонсорами називали майже всіх олігархів, які є в Україні. Ці чутки поширювали ті, хто сприймав «Свободу» як політичного опонента. ... На виборах 2007 року «Наша Україна» найбільше розказувала, що «Свободу» фінансує
Ахметов. Потім з’ясувалося, що Ахметов фінансував якраз «Нашу Україну». Зараз придумали нову легенду, яку розповідає герой-коханець Петро Симоненко, що нас, мовляв, фінансує Коломойський...

..нам уже набридли ці звинувачення, й ми вирішили поліпшувати свій фінансовий стан за рахунок перемог у судах. Раніше наші юристи пояснювали, що немає чітких звинувачень на нашу адресу, тому немає підстав для позовів. І ось нарешті Симоненко не тільки назвав прізвище Коломойського, але й суму – 100 000 грн. ...

Ні раніше, ні тепер «Свобода» не мала фінансової залежності ні від кого. Ми ідеологічна партія – якщо нас хтось фінансуватиме, ми змушені будемо виконувати його замовлення. Щойно це стане відомо нашим прихильникам, вони всі як один відвернуться від нас. Ідеологія – це наш козир. Відповідно нам потрібні не спонсори, а меценати – ті, хто дає гроші на ідею й нічого за це не вимагає. ..Це представники малого та середнього бізнесу. Ми стали більш-менш
вільні фінансово, коли помаранчеві та біло-сердечкові почали між собою гризтися. Тоді до нас приходило багато бізнесменів, які, власне, готові були вкладати гроші й не висувати жодних вимог за це.
 
От, наприклад, коли торік була повінь, до мене прийшли троє чоловіків, поклали на стіл півмільйона, кажуть, це на повінь. Кажу – це до прем’єр-міністра. А вони відповідають, що не вірять владі, але впевнені, що я зроблю так, що все буде в порядку. Наші місцеві організації розподілили ці гроші між тими, кому вони були справді потрібні.

 З п'ятдесятьох депутатів-свободів­ців у Тернопільській облраді як мінімум 15 – успішні тернопільські підприємці. Це багаті люди, які є членами нашої партії.

Ми створили в партії економічну раду. Це коли, умовно кажучи, раз на місяць вечеря чи фуршет із заможними людьми, які є або членами нашої партії, або симпатиками. Збираємося разом і дискутуємо. Не обо­в’яз­ково підтримка має бути грошо­­вою. Хтось дає автомобіль, приміщення, хтось – рекламні площі. От один наш прихильник, бізнесмен із Західної України, окрилений перемогою на Тернопільщині, кілька днів тому запропонував забезпечити у семи областях України білборди з моїм зображенням і привітанням на Великодні свята.

більше тут: http://ut.net.ua/art/166/0/2393/
12

Коментарі

анонім

110.04.09, 13:58

    Гість: Shiver2005

    210.04.09, 14:31

    Та той Тягнибок був у "НУ-НС", роблять собі політичну кар’єру тільки і все. І ніякої відповідальності.

      310.04.09, 15:08Відповідь на 2 від Гість: Shiver2005

      так і представники куну, уна-унсо теж були з демократами. як інакше?
      ..а тягнибок зате не був комуністом

        Гість: Shiver2005

        410.04.09, 16:58Відповідь на 3 від Зося Квітнева

        Ну от якось так! Може варто доводити свою справу до логічного закінчення у одній справі, аніж бугати туди-сюди?
        І ця людина (Тягнибок) ще заявляє про те, що нинішня влада щось там може зробити. Там він сам поїде у першому вагоні "Чемодан-Вокзал-Москва"

        Тоді були комуністи, зараз інше модно. Він типу думає, що модний. Реальні рішення є непопулярними...не треба бути політично модним.

          510.04.09, 19:03Відповідь на 2 від Гість: Shiver2005

          Та той Тягнибок був у "НУ-НС", роблять собі політичну кар’єру тільки і все. І ніякої відповідальності.Так його з НУНСу за те й виключили, що не хотів під їх дудку танцювати. Особисто мені вони імпонують тому, що відкрито виступають за люстрацію (інші політсили цього зробити не можуть, бо половина їх членів колишні комуністи/комсомольці).

            Гість: Shiver2005

            610.04.09, 19:07Відповідь на 5 від Untitled

            Але ж танцював! Ламати не будувати...

              710.04.09, 19:09Відповідь на 6 від Гість: Shiver2005

              Але ж танцював! Ламати не будувати...Якби танцював, не виключали б.

                Гість: Shiver2005

                810.04.09, 19:26Відповідь на 7 від Untitled

                Мабуть. Зате тепер цьому танцору ніц не заважає...

                  анонім

                  910.04.09, 21:53Відповідь на 2 від Гість: Shiver2005

                  Та той Тягнибок був у "НУ-НС", роблять собі політичну кар’єру тільки і все. І ніякої відповідальності. а от не був він там

                    Гість: Shiver2005

                    1010.04.09, 21:56Відповідь на 9 від анонім

                    Його взагалі для мене нема...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна