хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Як їздити по Києву за 50 копійок

Один із способів саботажу безумних ідей Черновецького – оформити цей саботаж як акцію протесту. Скажімо, якщо ви не хочете платити за завищеними тарифами, сміливо подавайте заявку в КМДА і спокійно платіть 50 копійок за проїзд. Вперше інформацію про це було озвучено на круглому столі “Антимер”, який відбувся 6 лютого. Про це навіть написала “Газета по-киевски”:

Оказывается, один 26-летний оригинал написал и юридически заверил заявление на имя мэра, где сообщил, что с 4 ноября 2008 года начинает акцию протеста по поводу необоснованного повышения цен в транспорте. Парень просто ездит бесплатно. Из принципа. Пока тарифы на проезд не снизят опять до 50 копеек. А защищает его статья 39 Конституции, по которой граждане имеют право мирно, без оружия проводить собрания, митинги и т.д.

Человек ездит. Ругается с контролерами, но ездит! - заявил один из участников круглого стола Кость Засадный. - Я призываю к бойкоту коммунальных платежей. Оформляйте заявление на проведение акции, присылайте в мэрию, регистрируйте - и все”.

Інфопорн” пропонує вам бланк заявки на проведення подібної акції в КМДА. Дякуємо колегам, близьким до спільноти “Криза інфраструктури Києваза підтримку. Правте, друкуйте, реєструйте (отримуйте вхідний номер) на Хрещатику, 26 (кабінет 15 або 16) і їздіть у своє задоволення, пропонуючи кондукторам 50 копійок.

Голові Київської Міської Адміністрації Голові Київської Міської Ради Черновецькому Леоніду Михайловичу
 
Заява
 

Повідомляємо Вас про проведення безстрокової акції громадянського протесту проти встановленої ціни на проїзд у метро, у формі відмови оплати проїзду за ціною, більшою ніж 50 копійок. 

Мета заходу:  Висвітлення громадянської позиції щодо рівня соціального захисту конституційного права на вільне пересування і законних інтересів в економічній і соціальній сферах суспільного життя. 

Місце проведення: зупинки, вестибюлі і салони наземного і підземного громадського транспорту м. Києва, а також інші приміщення та майданчики біля будівель підприємств транспортної галузі міста Києва, а також інша територія м. Києва як адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюється дія Київради як органу представництва інтересів територіальної громади Києва. Час початку акції: 7:00 22.02.2009 року. 

Передбачувана кількість учасників: одна особа. 

Використання звукопідсилюючої апаратури: не використовується.  

Прізвища, імена, контакти (адреса) організатора заходу: 

Підпис
 

Існує подібний бланк для протесту проти підвищення тарифів. 

Просимо поширити цю інфу серед знайомих і поділитися практичним досвідом у коментах. 

http://infoporn.org.ua/2009/02/20/yak_yizdyty_po_kyyevu_za__kopyiok

59%, 10 голосів

41%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

122.02.09, 18:49

Человек ездит. Ругается с контролерами, но ездит

..а имя ему - человек-нивидимка..

    Гість: transis

    222.02.09, 18:53

    на маршрутке быстрее

      322.02.09, 20:07

      Эх мне б в ваш киев я про трамвайки забыл давно, у нас марщрутки, хочеш едь за 2гр хочеш жди трамвая весь день.

        423.02.09, 14:53

        чергова провокація Монтян, але це не значить, що вона не має сенсу