хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Про культуру отношений

Наше общество имеет очень низкий уровень культуры во взаимоотношениях, чтоб не сказать, что вообще не имеет.Посмотреть хотя бы на сегодняшнюю политическую ситуацию в стране... Культуру отношений в семье в большинстве своем не лучше. Прогрессирующиек темпы алкоголизма супругов, наркомании, ранней сексуальной жизни у подростков - это все следствия ненормального климата в семье. Чего не хватает, чтоб изменить ситуацию в лучшую сторону? Желаний? Знания? Возможностей? Взаимности? Думаю, всего из вышеперечисленного.

Из покон веков украинцы воспитывались в уважении к традициям семьи. Так было раньше, но с приходом сексуальной революции в нашу страну отношения стали переживать кризисы… А все потому, что нету в них культуры. Никто не понимает, даже если хочет, что надо сделать, чтоб было правильно и всем хорошо.

Но! Кто ищет – тот всегда найдет. Посему предлагаю тем, у кого не складываются отношения в семье (или просто с возлюбленными) вооружиться соответствующей литературой и наконец встать на путь мира и согласия в отношениях.

Как пример могу посоветовать книгу Джона Грея «МУЖЧИНЫ С МАРСА, ЖЕНЩИНЫ С ВЕНЕРЫ», где классно описано различия в способах мышления и поведения двух полов, и как избежать конфликтов через это. (В гугле можно найти ее, кто не найдет, могу поделиться).

Вооружились? Дерзайте !

Кто знает – тот вооружен! (с)

 

8

Коментарі

Гість: mardj

12.10.08, 17:23

+1 Вот. А я сегодня хотела написать заметку о отсутсвии у нас сексуальной культуры...
..видимо всетаки идеи витают в воздухе...?

    22.10.08, 18:46

      32.10.08, 18:53

      "Культ УРА"! Хто такий "УР" чи "уРА"?
      Є ще такі поняття "традиція" і "звичай" це, повинно було б, більше стосуватися сім"ї, тим більше української.
      Я вважаю, та воно так і є, всі війни, репресії, голодомори, 20ст, дуже сильно підірвали генофонд нації, найбільше постраждано селянство, як основна рушійна сила нашої нації, та й занадто багато людей загинуло саме українських. Їнших "розбавили" "советським непотрібом" і маємо щось незрозуміле і дивне. Та ще цей "совок" знищив релігійні відносини в суспільстві.

        43.10.08, 08:24Відповідь на 1 від Гість: mardj

        про культуру сексуальной жизни у рекомендуемого автора тоже есть укнига, но я ее еще не читала... прочитаю - буду делиться

          53.10.08, 08:29Відповідь на 3 від Mamay_

          я мала на увазі дещо інше... може, не зовсім зрозуміло тут висловилася...
          у наших людей зараз залишилось мало терпимості, майже усі стали занадто упертими і настирливими у своїх думках і поглядах... не хочуть прислухатися до бажань і думок іншого... в цьому і є проблема - треба лише зрозуміти іншого, знайти порозуміння і щастя у стосунках, тоді і кількість розлучень, кинутих дітей, нещасливих осіб у країні зменшиться... збільшиться кількість дітей, припиниться старіння нації... а там - дивись і стане у країні краще жити...

            63.10.08, 08:43

            Она у меня есть-купила,потому что ОЧЕНЬ заинтересовала...надо будет почитать

              73.10.08, 10:01Відповідь на 6 від Shtorm911

              да, очень полезно

                Гість: Фенікс Крі

                83.10.08, 10:52

                Ти спростила проблему. Проблема не в сексуальній революції, поганому кліматі в сім'ї і тд. Це все лише наслідки. Проблема ширша і глобальніша. Проблема в самій системі в якій ми жевемо. І не важливо чи це демократія чи комунізм чи ще щось що має наша планетка зараз.

                  93.10.08, 11:39Відповідь на 8 від Гість: Фенікс Крі

                  я мала на увазі проблеми у сім'ї чи між коханими людьми, через нерозуміння відмінності між мисленням і поведінкою чоловіків і жінок.

                    Гість: Фенікс Крі

                    103.10.08, 11:42Відповідь на 9 від NATALI_YA

                    я мала на увазі проблеми у сім'ї чи між коханими людьми, через нерозуміння відмінності між мисленням і поведінкою чоловіків і жінок. Ця відмінність не значна, якщо брати чоловіків та жінок загалом, якщо взагалі є. А проблеми виникають з-за просто та нормального егоізму кожної особистості окрема, навіть у геїв та лезбіянок проблеми приблизно тіж самі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна