хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Залужний пройшов ВЛК, де його визнали непридатним

  • 09.03.24, 23:09
.. і "парадокси" фінансового забезпечення українських військових

1

Коментарі

110.03.24, 06:40

Такой порядОК.

Ексначальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Шапталу звільнили з військової служби за станом здоров’я. Про це пише "Українська правда" з посиланням на співрозмовників у Міноборони

    210.03.24, 12:38

    Зайве підтвердження продажності ВЛК.

      310.03.24, 18:30Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Зайве підтвердження продажності ВЛК.а думка, що ймовірно він мав поранення, про яке, ясна річ, під час війни не повідомляють, у твою довбню на максималках не завітала??

        411.03.24, 12:25Відповідь на 3 від технік Лео

        Яке поранення?! Вже давно би в новинах обговорювали.
        Тим паче,на поранення ніхто не звертає уваги. Трохи підлікують — і знову на фронт.

          511.03.24, 12:59Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Яке поранення?! Вже давно би в новинах обговорювали. Тим паче,на поранення ніхто не звертає уваги. Трохи підлікують — і знову на фронт.в новинах і було)) а потім сказали, що то деза)) значить, поранення не просте.. і лікують генералів не так, як солдатів)) можна і з серйозним пораненням видаватись здоровим..

            612.03.24, 15:20Відповідь на 5 від технік Лео

            Яке поранення?! Вже давно би в новинах обговорювали. Тим паче,на поранення ніхто не звертає уваги. Трохи підлікують — і знову на фронт.в новинах і було)) а потім сказали, що то деза)) значить, поранення не просте.. і лікують генералів не так, як солдатів)) можна і з серйозним пораненням видаватись здоровим.. никогда с таким не встречался, что бы говорили о его ранениях .. и что значит, в СМИ было .. в каком- то одном издании . Или как ?!
            не надо дурить народ .. хотя, это не имеет отношение к теме поста ..
            не пригоден , ну и ладно, теперь будет в другой роли .. посол .. хотя нах он там нужен ..
            Это я не о Залужном, это я о пост посла .. там его нет с середины лета 2023 года .. ну теперь будет .. и снова посмотрим, что это даст

              716.03.24, 10:56Відповідь на 5 від технік Лео

              Яке поранення?! Вже давно би в новинах обговорювали. Тим паче,на поранення ніхто не звертає уваги. Трохи підлікують — і знову на фронт.в новинах і було)) а потім сказали, що то деза)) значить, поранення не просте.. і лікують генералів не так, як солдатів)) можна і з серйозним пораненням видаватись здоровим..Яке поранення, довбойоб?! Військових з ампутаціями не можуть списати, а здоровенного мужика з руками і ногами просто так списали??? Його усунули спеціально, щоб не створював конкуренцію Зелебородьку і Zeрмаку!!!

              https://www.youtube.com/watch?v=LbcM83dtnRA - ось відео, як військовим важко демобілізуватись після поранень.

              Сумно, що підтримуєте подвійні стандарти і ЗЕлупків.

                816.03.24, 22:37Відповідь на 7 від Makcімаліст

                Яке поранення?! Вже давно би в новинах обговорювали. Тим паче,на поранення ніхто не звертає уваги. Трохи підлікують — і знову на фронт.в новинах і було)) а потім сказали, що то деза)) значить, поранення не просте.. і лікують генералів не так, як солдатів)) можна і з серйозним пораненням видаватись здоровим..Яке поранення, довбойоб?! Військових з ампутаціями не можуть списати, а здоровенного мужика з руками і ногами просто так списали??? Його усунули спеціально, щоб не створював конкуренцію Зелебородьку і Zeрмаку!!! https://www.youtube.com/watch?v=LbcM83dtnRA - ось відео, як військовим важко демобілізуватись після поранень. Сумно, що підтримуєте подвійні стандарти і ЗЕлупків.притворяєшся довбойобом?

                  917.03.24, 17:18Відповідь на 8 від технік Лео

                  Яке поранення?! Вже давно би в новинах обговорювали. Тим паче,на поранення ніхто не звертає уваги. Трохи підлікують — і знову на фронт.в новинах і було)) а потім сказали, що то деза)) значить, поранення не просте.. і лікують генералів не так, як солдатів)) можна і з серйозним пораненням видаватись здоровим..Яке поранення, довбойоб?! Військових з ампутаціями не можуть списати, а здоровенного мужика з руками і ногами просто так списали??? Його усунули спеціально, щоб не створював конкуренцію Зелебородьку і Zeрмаку!!! https://www.youtube.com/watch?v=LbcM83dtnRA - ось відео, як військовим важко демобілізуватись після поранень. Сумно, що підтримуєте подвійні стандарти і ЗЕлупків.притворяєшся довбойобом?Ви не притворяєтесь.
                  Як Сирський накомандував?