Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Хто найсильніший у світі?)))

Після заяв Папи Римського про білий прапор для України 
вітер зірвав із Франциска його білу шапочку


Усі шапки у світі рівні перед всемогутнім поривом вітру.

Говорячи про білий прапор капітуляції України, Папа Франциск зняв свою білу піреолу, що символізує найвищу католицьку владу.

Мене трохи спантеличив Папа Франциск. Під час поїздки в кабріолеті порив вітру здув з його голови традиційний білий клоунський капелюх. Ймовірно, це вперше і, можливо, востаннє, коли світ бачив Папу Римського без цього офіційного атрибуту.

На кадрах, записаних відеокамерою, видно, як Папа кілька секунд переймався і не знав, що робити. Через свій ранг йому не дозволяється з'являтися перед своїми послідовниками без білих піорів.

Однак зрештою Папа поступився і продовжив свою подорож. На відео видно, що він дещо засмучений цим епізодом. І, можливо, він думав про білий прапор, який нещодавно згадав.

ТАТО НЕ МАЄ ПРАВА НОСИТИ БІЛИЙ ПАЛЕОЛ ЯК СИМВОЛ НАЙВИЩОЇ ВЛАДИ. МОЖЛИВО, ВІТРИ ЕЛЬ ВВАЖАЛИ, ЩО ПІСЛЯ СЛІВ ПРО «ВЕЛИКІ ПРАПОРИ ТА ПЕРЕГОВОРИ» ФРАНЦИСКУ ЦЕЙ АТРИБУТ НЕ ПОТРІБЕН

Що символізує пілеолус.

Цей головний убір складається з восьми зшитих разом частин, з невеликим хвостом вгорі і зовні нагадує стос або ярмолку, яку носять євреї. Перше його призначення було звичайним: захищати маківку від протягів у прохолодному церковному приміщенні.

Усі висвячені члени Римо-католицької церкви повинні носити піори. Колір цього головного убору визначає ранг його власника і відповідно до цього рангу символізує силу, яку Бог дав цій духовній людині. Брамник тата білий, і ніхто інший не має на нього права. Капелюхи кардиналів червоні чи малинові, єпископи, територіальні абати та прелати носять фіолетові капелюхи, а священики та диякони носять чорні піолели.

Заява Папи Римського про білий прапор.

Вже майже тиждень у світі гнівно обговорюються висловлювання президента Франциска про білий прапор України, заклики його «виявити сміливість» та розпочати переговори, а його позицію засудили всі цивілізовані країни. Розмовляти зі злочинцями, а не звертатися до жертв могли як знаменитості, так і політики.

Ватикан схаменувся і почав легітимізувати Папу. Вони стверджують, що так званий «білий прапор» — просто заклик до переговорів, а не до капітуляції. Однак ці заяви не дуже переконливі. Особливо у світлі нової заяви Франциска про те, що він готовий приїхати до Києва за умови, що одразу після цього відвідає Москву.

пс. джерело сайт не дає можливості показати

1

Коментарі

116.04.24, 19:49

І ікона впала.

    219.04.24, 19:32Відповідь на 1 від Nech sa paci

    І ікона впала.чи звернув хоч хтось на це увагу......

      320.04.24, 00:39Відповідь на 2 від M@Sln

      Раз навіть я звернув увагу, то вони тим більше.

        420.04.24, 07:17Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Раз навіть я звернув увагу, то вони тим більше. о, так. мабуть ви праві....
        немає виправдання його словам й поведінці...