хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Дивні, кажуть, що смачні...)))

Не можна судити лише за виглядом. Це твердження стосується і взаємин людини з їжею. Так уже склалося, що деякі делікатеси, що цінуються по всьому світу, виглядають не дуже апетитно і привабливо. Однак це не привід захищати себе від смакових насолод. Як стверджують гурмани, багато делікатесів мають неймовірний смак. Тому не варто відмовлятися від дегустації, якщо з’явиться можливість спробувати що-небудь із наведених нижче продуктів.

Гриб «Герицій їжаковий»

Дорогий делікатес, ціна якого сягає п’яти тисяч доларів за кілограм. Смак грибів нагадує курку чи креветку з легким грибним ароматом.


6

Коментарі

14.05.24, 17:52

    24.05.24, 20:33

      34.05.24, 22:19

      Вкусней вареников с картошкой в сметане ничего нет.

        44.05.24, 22:20Відповідь на 1 від Вурдалак

          54.05.24, 22:21Відповідь на 3 від The Martian

          Вкусней вареников с картошкой в сметане ничего нет.А я люблю мішані (з капустою і картопленю), а ще з вишнями на пару...

            64.05.24, 22:28Відповідь на 5 від Голубка

            Нет противоречия. Вишня и творог это как десерт. А какие были обалденные вареники у нас в Таврии. Картошка с чем то и тут же лепили. Заходим нищими инженерами и питаемся в ресторане. Хватало. А через дорогу Блинная и блины с чем угодно. Кому это мешало и почему сейчас нет? Вопрос риторический.

              75.05.24, 09:23

              дивовижно. справді.
              про Мангустан я чула, та ніколи не бачила. зараз в наших магазинах з'явилося багато екзотичних фруктів, про назву яких я не чула, й тому навіть не знаю як їх їсти й що очікувати в плані смаку... та й ціна кусається.. тому не купую.
              дякую за огляд. цікаво.
              ми звикли їсти те, що притаманно нашому регіону. існує думка дієтологів, що незвична їжа може нашкодити шлунку й організму в цілому.. тому..... вирішувати повинен кожен особисто - їсти чи не їсти